Poliészter zászlórudak

 01 Glass fibre banner flagpole   02 Standard glass fibre flagpole   03 Glass fibre flagpole with lockable halyard   04 Glass fibre flagpole with lockable halyard and windtracker   05 Glass fibre flagpole with winch   06 Glass fibre flagpole with winch and windtracker

A POLIKOV Kft. poliészter zászlórudakat gyárt és forgalmaz.

A szerelési utasítás alapján bárki egyszerűen, házilagos kivitelezéssel elkészítheti a beton alaptestet és felállíthatja a zászlórudat.

A POLIKOV Kft. vállalja az ország bármely területére való szállítást, valamint a telepítést is külön megállapodás szerint.


Telepítés előre gyártott beton alaptesttel, azonnal felállítható a zászlórúd, költségkímélő megoldás, nincs kétszeres felvonulás.


Ideiglenes telepítéshez mobil zászlórúd tartó szerkezetet is gyártunk illetve bérbe is adunk.

Ez egy 120x120 cm-es vas keret, melyet 40x40-es beton járólapokkal ellensúlyozunk.

 

szereles

 

 

Polikov poliészter zászlórúd gyártási méretei
Magasság (m) 6 7 8 9 10 11 12
Csúcsátmérő (mm) 65 65 65 65 65 65 65
Tő-alsó átmérő (mm) 125 125 125 125 145 145 145
Összsúly kb. (kg) 22 24 25 28 37 40 43

 

 

A Polikov poliészter zászlórúd többféle méretben (6-12 m) készül. A zászlórúd kötélvezetése lehet külső és belső. A külső kötéltartó bakkal van rögzítve. A belső kötélvezetés előnye, hogy azt a rúd védi az időjárás viszontagságaitól és a rongálástól. A zárható fedél az idegenkezűség ellen nyújt védelmet.

 

Alkalmazási területek
A zászlórudak (rúd csoportok) elhelyezését javasoljuk vállalatok, vállalkozások telephelyein irodaházak előtt, bevásárló központok, autószalonok, kereskedések, szállodák, közigazgatási intézmények bejáratainál valamint magánvillák, lakóházak előkertjeiben.

 

Lehetőség a garantált siker felé...
A cégünk és partnereink zászlóival, a nemzeti és más nemzetek lobogóival hatásossá tehetjük céges megjelenésünket, vendégeink fogadását. A zászlók, zászlócsoportok dinamikus figyelemfelkeltő megjelenése kiemelt reklámhordozóként funkcionál.


Poliészter zászlórudak bérbeadása
Cégünk az általa gyártott poliészter zászlórudak bérbeadásával is foglalkozik. Árajánlat kérése esetén keressen minket elérhetőségeinken.További termékeinket, referenciáinkat és képgalériánkat is tekintse meg!